25 / 100
”When people said to Arnold Schwarzenegger ”We never want to look like you”
Arnold replied: ”Don´t worry, You never will”.

Olemme auttaneet yksilöurheilijoita parantamaan heidän suorituskykyjään vuosia MPower-lihasaktivaatiomittaristolla, mutta nyt haluamme tarjota jotain myös joukkueurheiluun.

Tästä syystä olemmekin hankkineet nopeuskennojärjestelmän mittaamaan erilaisia nopeus- ja ketteryystestejä.

Lisäksi teemme eri lajien urheilukartoituksia, jotka suunnittelemme aina yhdessä valmentajien kanssa. 

Dashr-nopeuskennot

Juoksu- ja ketteryysmittauksissa käytämme laadukkaita Dashr-nopeuskennolaitteita. Nopeuskennot käyttävät mikroprosessoriohjattua single-beam kennoa, joka on yksi tarkimmista mittausmenetelmistä. Järjestelmä eliminoi käsien, jalkojen ja muiden objektien antamat mittavirheet

Nopeuskennojärjestelmä on langaton ja se sopiikin erityisen hyvin joukkuelajien testaamiseen lajinomaisesti kentällä. Meillä nopeuskennoja on kolme kappaletta, mikä mahdollistaa yhä monipuolisemman testaamisen.

Juoksun testaaminen

Juoksun testaamisessa voimme käyttää maksimissaan 50 metrin kantamaa eli yleisimpien (lentävän) 10 metrin tai 30 metrin mittaaminen onnistuu laitteilla helposti. Lisäksi langattomuuden ansiosta, voimme sijoittaa kennot vaikka keskelle pesäpallokenttää mittaamaan etenijän pesävälien nopeutta tai trampoliinin eteen mittaamaan voimistelijan trampoliinille tulon nopeutta.
  • Ketteryyden mittaamiseen suunnittelemme aina lajikohtaisesti (valmentajien kanssa) sopivan ketteryysradan tai -testin. Ketteryystesteissä käytämme kolmea nopeuskennoparia.

Hinnasto

  • Mittauksen hinta riippuu pitkälti mitä testejä testaustilanteeseen kuuluu (nopeus- vai/ja ketteryystesti), kuinka monta urheilijaa testataan, missä testataan (Seinäjoella vai ulkopaikkakunnalla) ja kuinka monta testauskertaa pakettiin kuuluu (pelkästään yksi testaus vai alku- ja lopputestaus yms.).

  • Hinnat olemme kuitenkin suunnitelleet joukkueystävällisiksi ja hinnat alkavat 90 € (+alv), joka sisältää yhden testauksen (nopeus tai ketteryys) 1-9 henkilölle.

  • Jos haluat tarjouksen isommalle urheilijamäärälle, kysy tarjous. Tällöin voimme suunnitella tarpeisiisi vastaavan kokonaisuuden ja tarjota mahdollisimman edullisen hinnan.ysy tarjous soittamalla numeroon 0400 987 921 tai sähköpostilla info@fystop.fi

Heittotekniikkakartoitus

Heittokäsi kipeänä?

Tarjoamme erityisesti pesäpalloilijoille suunnattua heittotekniikkakartoitusta, jossa tutkimme heittotekniikkasi ja annamme sinulle oikeanlaiset harjoitteet.

Katso viereiseltä videolta superpesistä pelaavan Joona Lehtisen olkapääkuntoutus, missä keskityimme erityisesti Joonan heittotekniikan parantamiseen.

”Mä haluan sanoa Akille ja muulle FysTopin väellä suuren kiitoksen, että mä oon saanu monien vaikeiden vuosien jälkeen heittokäden kuntoon ja mies on valmiina kauteen.”

– Joona Lehtinen

Urheilijakartoitukset

Urheilukartoituksessa mittaamme ja testaamme mm. seuraavia asioita

MPower-lihasaktivaatiomittaus

MPower mittaa lihasten supistuksesta syntyvää sähköistä signaalia. MPowerilla voimme mm. selvittää:

”En tiennyt että näinkin arkiset liikkeet voi tehdä väärillä lihaksilla, mutta tässä tutkimuksessa se asia selvisi. Tutkimus oli itselle kyllä mielenkiintoinen, koska siinä näki realiajassa miten lihakset toimii ja mitä siellä tapahtuu.”

-Jaakko Lehtolainen MPowerista

YRITYS

FysTop Oy
Tuottajantie 71 B
60100  Seinäjoki
Y-tunnus 2833139-7

YHTEYSTIEDOT

Fysioterapia 
0400 – 987 921
Toimintaterapia
0400 – 987 841
info@fystop.fi
Fystopin pääsisäänkäynti